ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣNeverLand  &  NeverLand junior


Βρεφονηπιακός Σταθμός – Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο


    


Ενημέρωση για την λειτουργία του Νηπιαγωγείου του Παιδικού και Βρεφικού Σταθμού:

 1. Δωδεκάμηνη λειτουργία κλειστά μόνο τις αργίες σύμφωνα με το πρόγραμμα αργιών που έχει καθοριστεί από τον σύλλογο ιδιωτικών παιδικών σταθμών.
 2. Αναγνωρισμένο Νηπιαγωγείο από το Υπουργείο Παιδείας ( στο τέλος της χρονιάς παρέχεται πιστοποιητικό φοίτησης για την εγγραφή του νηπίου στη Α’ Δημοτικού ).
 3. Ωράριο λειτουργίας NeverLand junior από τις 06:30 έως  τις 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
 4. Ωράριο λειτουργίας NeverLand από τις 07:00 έως τις 16:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή
 5. Μετακίνηση με ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο. Το σχολικό μας διαθέτει air condition και κινητή τηλεφωνία που σας ενημερώνει για  την ώρα άφιξης.
 6. Ο Παιδικός Σταθμός καλύπτει τα έξοδα για την γραφική ύλη και γενικότερα ότι έχει σχέση με τις δραστηριότητες των νηπίων. 
 7. Μόνιμοι εκπαιδευτικοί, πολύπλευρα καταρτισμένοι, της απόλυτης εμπιστοσύνης μας, που μαζί με την Διεύθυνση συγκροτούν ομαδικά στην αρχή της σχολικής χρονιάς το πρόγραμμα δραστηριοτήτων,  τις επισκέψεις και τις καινοτόμες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν  κατά την διάρκεια του σχολικού έτους.
 8. Τις  ώρες  λειτουργίας του Σταθμού μπορείτε καθημερινά να επικοινωνείτε με τις νηπιαγωγούς μας. Ωστόσο για θέματα που άπτονται μεγαλύτερης προσοχής, υπάρχει η δυνατότητα απογευματινού ραντεβού.
 9. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 5 συγκεντρώσεις βιωματικής προσέγγισης, με τις παιδοψυχολόγους κα Χριστίνα Κουκουρίκη και κα Αναστασία Κουκίδου. Τα θέματα προτείνονται από  τους γονείς και από τις παιδοψυχολόγους.
 10. Κάθε μήνα η Παιδίατρος μας Αβρόρα Σαββίδου, εξετάζει όλα τα παιδιά και ενημερώνει τις ατομικές τους καρτέλες. Όταν υπάρχει πρόβλημα ενημερώνει γραπτά τους γονείς.
 11. Κατά την διάρκεια του σχολικού έτους επισκέπτονται τον παιδικό λογοθεραπευτής, οφθαλμίατρος, οδοντίατρος, που εξετάζουν τα παιδιά και συμβουλεύουν τους γονείς για0 τυχόν προβλήματα.
 12. Η διαμόρφωση του χώρου ακολουθεί τις προδιαγραφές του Υπ. Παιδείας και της Ε.Ε. Παστέλ χρωματισμοί, χωρίς υπερβολή χρωμάτων που δημιουργεί σύγχυση και ένταση, πολύ φως και πολύ αέρα. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι οικολογικά, φιλικά στο περιβάλλον.
 13. Οι παιδικοί Σταθμοί μας διαθέτουν τραπεζαρία όπου σιτίζονται τα νήπια.
 14. Το πρωινό παρέχεται δωρεάν και στο βρεφικό και στο παιδικό τμήμα. Στο βρεφικό τμήμα είναι, φρουτόκρεμα με φρέσκα φρούτα εποχής, φαρίν λακτέ, ριζάλευρο και μπισκότα μιράντα. Το πρωινό στο νηπιακό τμήμα είναι κάθε μέρα διαφορετικό (ψωμί με βούτυρο και μέλι, ψωμί με μερέντα, τοστ με κασέρι, κέικ, τυροπιτάκια) τα οποία παρασκευάζονται στον παιδικό από την τραπεζοκόμο μας.
 15. Τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους.
 16. Ο Παιδικός Σταθμός αναλαμβάνει το πάρτι των γενεθλίων. Στο παιδί που γιορτάζει δίνονται δύο DVD με όλη την εκδήλωση.
 17. Ο Παιδικός Σταθμός αναλαμβάνει την βιντεοσκόπηση και επεξεργασία όλων των εορτών και εκδηλώσεων της χρονιάς (συνολικά 5 DVD)
 18. Στα παιδιά που αποφοιτούν από το Νηπιαγωγείο μας, δίνουμε για ενθύμιο Άλμπουμ με φωτογραφίες απ’ όλη την χρονιά.
 19. Ασφαλιστική κάλυψη για όλα τα παιδιά.
  Ενημέρωση για λειτουργικά θέματα στα βρεφικά τμήματα

 1. Στα βρεφικά τμήματα οι γονείς ενημερώνονται γραπτά και καθημερινά για το ημερήσιο πρόγραμμα του παιδιού τους.
 2. Ο χώρος αλλαγών στο βρεφικό τμήμα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, για πλύσιμο με νερό σε κάθε αλλαγή, άμεσα θερμαινόμενος και αεριζόμενος, προσφέροντας υγιεινή και φροντίδα.
 3. Ο χώρος απασχόλησης των βρεφών είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να παρέχει μέγιστη ασφάλεια και δυνατότητα δραστηριοτήτων.
 4. Ολιγομελή τμήματα έως 12 βρέφη. Σε κάθε τμήμα υπάρχουν 2 ειδικοί Παιδαγωγοί και μία βοηθητική υπάλληλος καθαριότητας.
  Ενημέρωση για παιδαγωγικά θέματα στα παιδικά τμήματα

 1. Στο νηπιαγωγείο μας ακολουθούμε ένα καινοτόμο, αναπτυξιακά κατάλληλο πρόγραμμα που στοχεύει  στην καλύτερη μετάβαση του παιδιού στην πρώτη δημοτικού. Το πρόγραμμα αυτό στηρίζεται στην Δομητική Προσέγγιση που δείχνει ενδιαφέρον για την δομική πλευρά της γλώσσας και όχι την απεικονιστική. Το πρόγραμμα αυτό το παρακολουθούν όλα τα παιδιά από 2,5 ετών και πάνω.
 2. Στο νηπιαγωγείο μας διατηρούμε ατομικό portfolio στο οποίο φαίνεται η εξέλιξη του κάθε μαθητή κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
 3. Στο τέλος της χρονιάς τα παιδιά παίρνουν ένα φάκελο με όλες τις εργασίες τους βιβλιοδετημένες και τις ατομικές τους χειροτεχνίες.  
 4. Στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, η προσαρμογή των παιδιών δεν έχει να κάνει με τις ώρες παραμονής τους, αλλά με μια διαφορετική προσέγγιση που πρέπει να ακολουθεί ο παιδαγωγός.  Στην NeverLand η προσαρμογή του παιδιού σας είναι δική μας υπόθεση και γι αυτό γίνεται χωρίς προβλήματα και για το παιδί και για τον γονιό.
 5. Όλα τα τμήματα μας παρακολουθούν μουσική προπαιδεία και μουσικοκινητική αγωγή, με  την μουσικό μας Κα Ζωή Κελεσοπούλου.  Το πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. 
 6. Περιβαλλοντικά προγράμματα. 
 7. Αγωγή υγείας. Με οργανωμένα προγράμματα αλλά και με καθημερινές δράσεις τα παιδιά  φροντίζουν και ενημερώνονται για τη ατομική τους υγιεινή (πλένουν τα δόντια τους, πλένουν τα χέρια τους, συμμετέχουν σε προγράμματα διατροφής κ.τ.λ.)
 8. Στο Νηπιαγωγείο μας δίνεται στο τέλος της εβδομάδας το πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που παρακολούθησαν τα παιδιά.
 9. Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου θα παρακολουθήσουν Θεατρική Αγωγή από θεατρολόγο.
 10. Τα  παιδιά συμμετέχουν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς σε δύο θεατρικές παραστάσεις, ανοιχτές στους γονείς, στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου. Το κόστος των εκδηλώσεων το αναλαμβάνει ο Παιδικός Σταθμός.
 11. Κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς πραγματοποιούνται 9 εκπαιδευτικές επισκέψεις, σε όλα τα τμήματα νηπίων, σύμφωνα με τις  διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας για το Νηπιαγωγείο.
 12. Ημέρα Γονέα. Όποιος γονέας επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.
  Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς

 1. Με την έναρξη του σχολικού έτους, πραγματοποιείται Αγιασμός
 2. Την διάρκεια των Χριστουγέννων επισκέπτεται τον παιδικό ο Άγιος Βασίλης και μοιράζει στα παιδιά μας δώρα. Προσφορά του παιδικού.
 3. Κάθε Τσικνοπέμπτη στο νηπιαγωγείο μας πραγματοποιείται παραδοσιακό γλέντι με γεύμα (σουτζουκάκια με ρυζάκι και σαλάτα) δωρεάν.
 4. Ένα απόγευμα της ίδιας περιόδου κλείνουμε παιδότοπο για τον αποκριάτικο χορό μας. Το κόστος για την είσοδο των παιδιών είναι προσφορά του παιδικού.
 5. Κάθε Πάσχα φιλανθρωπική εκδήλωση το κόστος της οποίας επιβαρύνει τον Παιδικό.
  Υποχρεώσεις των Γονέων

 1. Μεσημεριανό γεύμα που μεταφέρεται σε πλαστικό μπολ ή μεταλλικό κατσαρολάκι και ζεσταίνεται σε φούρνο μικροκυμάτων ή συμβατικό φούρνο αντίστοιχα.
 2. Ένα ζευγάρι παντοφλάκια κλειστά με πλαστικό πάτο και μια αλλαξιά που παραμένουν στο προσωπικό ντουλαπάκι του παιδιού στον Παιδικό Σταθμό.
 3. Πάνες και μωρομάντιλα για τα παιδιά που δεν έχουν καθαρίσει.
 4. Οι στολές για τις θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
 5. Το κόστος των επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή.
    
  NeverLand
  Νηπιαγωγείο  -  Παιδικός Σταθμός
  Εθνικής Αντίστασης 38  &  Λέοντος Σοφού 2 
  Υπεύθυνη επικοινωνίας Αριστέα Κατσάρη
  Τηλ. 2311820279 – 6936932794 - 6936932795
  NeverLand junior
  Νηπιαγωγείο  -  Παιδικός Σταθμός  -  Βρεφονηπιακός Σταθμός
  Γρηγορίου Λαμπράκη 13 δίπλα στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
  Υπεύθυνη επικοινωνίας Αριστέα Κατσάρη
  Τηλ. 2311821208 - 6936210001 – 6936932794 - 6936932795
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου